Locaties Nio Living Kuurne

Nio Living Kuurne

  • Zonnewering
  • Buiten- en tuinafwerking

Creëer, Bescherm, Beleef, jouw Nio Living Verhaal!

Ter Ferrants 28

8520 Kuurne

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken van 10:00 tot 17:00

Wie zijn we?

NIO Living staat voor meer dan enkel het verkopen en plaatsen van outdoor living producten. Wij creëeren jouw outdoor moment van A tot Z. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing, bespreken de wensen van jou en je gezin en bekijken we de mogelijkheden om samen tot een mooi project te komen.
Last van invallende zon op je beeldscherm terwijl je thuis aan het werken bent (ontspannen mag natuurlijk ook)? Geen idee hoe je dat tuinfeest georganiseerd krijgt met dit Belgische weer (regen, zon, wind)? Op zoek naar een eenvoudige oplossing om je huis koel te houden of heb je graag net dat ietsje meer privacy? Kom langs en wij denken graag met je mee.

Wat kan je verwachten op Renovatiezondag?

Ontdek de Toekomst van Buitenleven, Zonwering en Rolluiken op Renovatiezondag!
Bij NIO Living zijn we er trots op om uw buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort, stijl en functionaliteit. Tijdens onze speciale Renovatiezondag kunt U een voorproefje krijgen van de ongeëvenaarde ervaring die wij te bieden hebben, zowel voor outdoor living, zonwering als rolluiken. Hier is wat U kunt verwachten:

Persoonlijke Adviesgesprekken: Ons deskundige team staat klaar om met U in gesprek te gaan en uw specifieke behoeften en wensen te bespreken. Of U nu op zoek bent naar zonwering om invallende zon te voorkomen, of rolluiken voor extra privacy en bescherming, wij zullen uw ideeën tot leven brengen.
Inspirerende Showcases: Wandel door onze inspirerende showroom en ontdek een scala aan prachtige producten en projecten voor outdoor living, zonwering en rolluiken. Laat U inspireren door de nieuwste trends en innovaties voor een complete oplossing.
Maatwerk Mogelijkheden: Leer meer over onze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en de architectuur van uw woning. Wij zullen U begeleiden bij het kiezen van materialen, kleuren en ontwerpen die naadloos in uw levensstijl passen.
Exclusieve Aanbiedingen: Profiteer van speciale aanbiedingen en kortingen die alleen geldig zijn tijdens Renovatiezondag. Dit is uw kans om hoogwaardige producten voor outdoor living, zonwering en rolluiken te verwerven tegen uitzonderlijke prijzen.