Locaties Rodrigus

Rodrigus

  • Zonnewering

Europark-Zuid 14

9100 Sint-Niklaas

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken van 11:00 tot 17:00

Familiebedrijf: persoonlijk en gedreven
Rodrigus is een energiek familiebedrijf, wat op zich al een grote troef is: een persoonlijke aanpak, gemoedelijke sfeer en gedreven motivatie zijn hier een evidentie. Rudi en Noëla Rodrigus startten in 1989 met hun veelbelovende zaak, waarin het aanbod toen kleiner was, maar de kwaliteit en service al heel groot. Met de ondersteuning van dochter Kelly groeide het uit tot een bloeiende speciaalzaak en goeddraaiend familiebedrijf, kortom bijna dertig jaar een vaste waarde in het Waasland.

Alles in eigen beheer: makkelijk en betrouwbaar
Rodrigus werkt uitsluitend met mensen uit het eigen team. De familie kan rekenen op professionele vakmensen die als een blok achter de zaak staan, waardoor die nu een goed geoliede machine is. Opmeting, ontwerp, productie, levering, installatie… alle maatwerkprojecten gebeuren in eigen beheer. De opkuis na de plaatsing- of renovatiewerken is een evidentie, net als een onberispelijke dienst na verkoop. Want uw comfort is onze zorg.

Beste deals: kwalitatief en betaalbaar
Het ruime aanbod van Rodrigus blinkt uit in zijn uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Rodrigus kiest resoluut voor degelijkheid, want een garagepoort of voordeur koop je niet elk jaar opnieuw. Op een centraal punt vindt u al alle producten, die bovendien perfect op elkaar afgestemd zijn. Kom in onze showroom het uitgebreide gamma bekijken en laat u helpen door onze adviseurs. Intussen amuseren de kinderen zich in de speelhoek.