Locaties Vuur en Interieur

Vuur en Interieur

  • Haarden en kachels
  • Interieur
  • Verwarming

Westlaan 528

8800 Roeselare

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken van 10:00 tot 17:00

Vuur en interieur is een winkel gespecialiseerd in kachels, haarden en hun bijhorende afwerking.
We bieden onder meer toestellen aan op pellets, hout, speksteen, gas, elektriciteit en bio-ethanol. Dit zowel voor vrijstaande als inbouwtoestellen. Ons ruim aanbod maakt dat je zowel de keuze hebt uit toestellen voor hoofdverwarming als voor toestellen die je gebruikt voor gezelligheid met beperkte warmte. Modern, tijdloos of klassiek interieur? Geen probleem, we hebben voldoende in ons aanbod om iets te vinden naar uw smaak en verwachting.

Met de nodige ervaring en specialisatie bieden wij ook CV-haarden en pelletketels aan. Dit kan zowel voor renovatie als voor nieuwbouw en is te koppelen met uw cv, warmtepomp of zonneboiler. Dit biedt de nodige mogelijkheden om uw verwarming te kiezen naargelang dat de prijzen evolueren. In huidige tijden van de hoge gas en elektriciteitsprijzen, kan dit zeker tellen. Daarnaast hebben we nog hybride toestellen die zowel met hout of pellets kunnen branden. Dit is onder meer ook zo voor de tulikivi speksteenkachel, die na een korte stookbeurt tussen de 12 en 24 uur warmte kan afgeven.
Samengevat, een uitgebreid gamma aan mogelijkheden om een oplossing te bieden voor jouw verwarming.

Ook voor de afwerking van uw project bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met de interieurarchitecten van Het Woonidee kunnen we de afwerking van uw project aanpassen naar uw smaak en budget. Grote verbouwing gepland? De interieurarchitectes zorgen voor een geslaagd en uniek interieur. En met de nodige werfbegeleiding zijn uw verbouwzorgen snel verdwenen.