Locaties Xanders Interiors

Xanders Interiors

  • Interieur
  • Totaalrenovatie

TOTAALINRICHTING

Sint Truidersteenweg 361b

3500 Hasselt

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken van 10:00 tot 18:00

Xanders interior

Volledig aanbod nieuwe meubels: Tafels, kasten, stoelen, zitmeubelen, verlichting, raamdecoratie, decoratie, …

SFEER – INSPIRATIE- UITSTRALING – ADVIES

Toe aan een vernieuwd interieur? Xanders Interior tovert uw klassieke interieur om naar een eigentijds en gezellige leefruimte,  zonder dat u moet investeren in nieuw meubilair of parket. Hoe? Door donkere meubelen, trappen, deuren, keukens te verbleken door luchtgommen en door herstofferen van stoelen, sofa’s, fauteuils en smaakvolle decoratie-elementen toe te voegen. In combinatie met de juiste verlichting bereiken we zo de unieke sfeer die u in gedachten had.

Totaalinrichting

  • Xanders Interior geeft uw meubels en parket een make-over door ze te herkleuren, bijvoorbeeld in de eigentijdse natuurlijke of vergrijsde tinten. Dat doen we uiterst zorgvuldig, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke houtstructuur.
  • Stoelen of banken bekleden we met eigentijdse kwaliteitsstoffen in accentkleuren als mauve, turquoise, of appelgroen, die prachtig contrasteren met uw muren en meubels.
  • Ook tapijten en raamaankleding op maat behoren tot het aanbod.
  • Het geheel is pas echt af met een sfeervolle verlichting. Ons aanbod gaat van 19de-eeuwse kroonluchters over lantaarns tot strakke lampkappen in alle kleuren.

 

Breng ons een bezoekje en vertel ons over uw project. Onze ervaren binnenhuisstylisten helpen u verder op weg. Voor verder advies komen we graag bij uw thuis langs.

Xanders interiors