Locaties Alsan Eeklo

Alsan Eeklo

  • Sanitair
  • Keukens
  • Verwarming

De start van zorgeloos (ver)bouwen !

Industrielaan 1

9900 Eeklo

Bereken route

Brasschaatsteenweg 268

2920 Kalmthout

Bereken route

Kragendijk 94-96

8300 Knokke-Heist

Bereken route

Kwatrechtsteenweg 113

9230 Wetteren

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken of op afspraak van 10:00 tot 17:00

Maak een afspraak

Wie zijn we?

Een nieuwe woning, een broodnodige renovatie of gewoon een frisse wind in huis vragen dezelfde aanpak = (ver)bouwen.

Alsan weet met meer dan 50 jaar ervaring haar klanten te adviseren, te inspireren en te ontzorgen voor badkamer, keuken en technieken. Dat betekent dat Alsan alle zorgen van de klant – van A tot Z, van plan tot oplevering – wegneemt. Wie wil, kan zelf aan de slag, maar al van bij het begin wil Alsan de klant bijstaan met de kennis van een ervaren interieuradviseur en een erkende installateur of professional om de werken uit te voeren. Zo zorgt Alsan ervoor dat de consument met een fijn gevoel kan terugblikken op zijn of haar renovatie of bouwproject.

Met slechts ‘één shop stop’ kan de klant – samen met een interne interieurexpert – het volledige plaatje samenstellen. Zo matcht alles binnen dezelfde stijl en past het interieur mooi samen. Alsan maakt bovendien enkel gebruik van kwalitatieve merken en materialen, die garant staan voor temperatuur-, kook- en badkamercomfort van topniveau.

 

Wat kan je verwachten op Renovatiezondag?

Kom langs en laat je inspireren in één van onze showrooms. Een Alsan expert geeft je graag advies en zoekt samen naar oplossingen voor zowel kleine en grote renovaties