Home Renovatiezondag 2024

Renovatiezondag 2024

22 september 2024

Wat is Renovatiezondag?

Op 22 september organiseert De Zondag Renovatiezondag. Hét inspiratiemoment voor je verbouwingen, groot en klein. Die dag openen tal van zaken in Vlaanderen, van keukenbouwers tot totaalaannemers, hun deuren voor iedereen met renovatieplannen.

Waarom Renovatiezondag bezoeken?

Ontmoet op Renovatiezondag tal van experten in de renovatiesector. Doe inspiratie op, ontvang bakken informatie, deel je renovatieplannen en zie jouw dromen concreet vorm krijgen. Renovatiezondag is jouw kans om op één dag tal van zaken te bezoeken die jouw renovatieplannen met beide handen aanpakken.

Vind renovatie-experten in jouw regio

Praktische informatie

Welke zaken zijn open op zondag 22 september 2024?

Alle zaken op deze website waren open op zondag 24 september 2023. Alle nieuwe locaties voor 2024 kan je vanaf begin juli vinden op deze pagina  ‘https://www.renovatiezondag.be/locaties/’ .

Wanneer is Renovatiezondag?

Renovatiezondag gaat dit jaar door op zondag 22 september 2024 in Vlaanderen.

Waar vind ik de openingsuren?

Elke locatie kiest zijn eigen openingsuren. Je vindt deze terug op de bedrijfspagina. Daar zie je ook of de zaak op afspraak werkt.

Moet ik me inschrijven om langs te gaan?

Je hoeft je niet in te schrijven voor het evenement op zich. Maar sommige bedrijven werken wel op reservatie. Bekijk dus zeker de bedrijven die je wil bezoeken vooraf en plan je bezoek via https://www.renovatiezondag.be/locaties/

Welke zaken kan ik bezoeken op Renovatiezondag?

Er zijn verschillende categorieën: experten in totaalrenovaties, keukens, badkamers, vloeren, enz. Neem een kijkje op ‘https://www.renovatiezondag.be/locaties/’ om alle deelnemende locaties te ontdekken.

Hoe blijf ik op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de renovatiesector?

Indien je graag updates krijgt over de renovatiesector en het verloop van Renovatiezondag, volg ons op Facebook! https://www.facebook.com/renovatiezondag/.

Hoe neem ik deel met mijn zaak aan Renovatiezondag?

Schrijf je dan in op https://www.renovatiezondag.be/deelnemen/ en jouw media-adviseur bij Roularta neemt contact met je op voor de volgende stappen.

Kan ik meerdere zaken of locaties bezoeken op Renovatiezondag?

De sterkte van Renovatiezondag is dat talrijke experten hun deuren openen op zondag 22 september 2024. Je kan dus zo veel zaken bezoeken als je wenst. Kijk zeker op de locatiepagina naar de openingsuren en check of een reservatie nodig is.

Neem deel met je bedrijf

Hét momentum voor jou als expert om jouw sterktes uit te lichten en kwalitatieve leads en conversies te genereren. Laat jouw gegevens na en jouw media-adviseur neemt contact met je op.

Neem deel met je bedrijf