Dit was Renovatiezondag 2023

Renovatiezondag bleek een ongekend succes te zijn als dé ultieme inspiratiedag voor iedereen die van plan is om renovatiewerken, zowel groot als klein, uit te voeren. Laten we even teruggaan naar Renovatiezondag 2023 en bekijken we samen enkele opmerkelijke cijfers!

152 deelnemende experten

De tweede editie was een doorslaand succes! Tal van bedrijven namen deel om van Renovatiezondag een echte inspiratiedag te maken!

350 pagina's in De Zondag

Het publiek? Daarvoor zorgden wij: met een grote mediacampagne vanuit Roularta, en 2 uitgebreide dossiers in De Zondag.

De Boever ramen en deuren

Renovatie is de toekomst en de bouwsector heeft nood aan dergelijke initiatieven.

Finestra ramen & deuren

Renovatiezondag is een goed initiatief om samen met collega’s een uitgebreide doelgroep aan te spreken. Organisatie, opvolging en marketingtools (zowel online als print) zijn top!

Camee

Wij zijn zoals steeds zeer blij met de samenwerking tussen ons en Roularta. Ze communiceren correct en stipt, geven ons ook tips hoe we best een advertentie opmaken en optimaliseren dit dan ook.

Sack zelfbouw

Renoveren is hot vandaag en zeker dat je veel zelf doet. Renovatiezondag is een sterk initiatief om de consumenten kennis te laten maken met sterke Vlaamse bedrijven in bouwen en verbouwen.

Kastoo

Veel mensen kwamen inspiratie opdoen in onze toonzaal. Leuk om op deze manier eens extra open te doen op een zondag!

Intelligent wonen

Jaarlijks organiseren we zelf een opendeur, maar onze zondagsopening scoorde nooit zo sterk als deze op Renovatiezondag. Daardoor zijn we zelf heel overtuigd van de meerwaarde om redactioneel te verschijnen. Het maakt wel degelijk een verschil!

Ab Casa

Als we volgend jaar weer een renovatieproject kunnen presenteren, zouden we opnieuw meedoen!

AZ Tegels

Op Renovatiezondag kwamen heel wat geïnteresseerden over de vloer. We realiseerden in totaal 9 verkopen!