Locaties Naert & zoon

Naert & zoon

  • Sanitair
  • Duurzaam renoveren
  • Energie en elektriciteit
  • Totaalrenovatie

Een gedreven waarde in kwaliteit

Hof Ter Weze 24

8800 Roeselare

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken of op afspraak van 10:00 tot 16:00

Wie zijn we?

Op zoek naar een renovatie van uw badkamer zonder zorgen?
Bij ons bent u bij het juiste adres!
Wij verbouwen uw badkamer zonder zorgen van A tot Z

Onze persoonlijke aanpak

We willen je helpen om je badkamer in te richten op basis van wat jij mooi vindt, waar jij blij van wordt. We zien de badkamer namelijk niet alleen als een functionele ruimte maar als een verlengstuk van jezelf.  Wij luisteren naar je en tekenen jouw droombadkamer uit op maat van je budget.   Door je badkamermeubel, wandbekleding, vloer, glaswand, accessoires te mixen en matchen creëren we je eigen authentieke badkamer.  Dit doen we door middel van levensechte visuals.   We geven je alle informatie die je nodig hebt om je eigen keuzes te maken om onze eigen inspiratievolle wijze.

Een  30-jarenlange ervaring die kan tellen

Met een pak ervaring op het vlak van sanitair en een team van interieurarchitecten/badkamerXperten/werfleider in huis, zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van je droombadkamer.  We bieden kwalitatieve oplossingen voor zowel voor semi-renovaties als totaalrenovaties.  Nadat de offerte op punt staat,  volgt een strikte planning en zorgen wij voor een strakke en zorgzame uitvoering;  zalig toch 😊

 

Wat kan je verwachten op Renovatiezondag?

Wil je meer van ons zien & horen?

Wij doen onze zintuigbelevingsruimte open op Renovatie-zondag 24 september.  Ben je fan van onze Terra-badkamer?  Of zie je liever de Pure-badkamer?  Val je voor de black brushed chroom of koper kraan?   Ben je voorstander van maatwerk?  Hoe maak je een tegelvrije douche?   En wat doe je met die Velux en dat schuin dak?  Wat is solid surface?   Kom inspiratie opdoen.   Je kan er praten met onze badkamerXperts en werfleider.  Zij zullen je te woord staan en onze manier van werken uitleggen en misschien kan je al een afspraak maken om een bezoekje in te plannen?

Boek nu al je afspraak voor 24 september!