Locaties Naert

Naert

  • Sanitair
  • Duurzaam renoveren
  • Energie en elektriciteit
  • Totaalrenovatie
  • Verwarming

Je nieuwe badkamer zonder zorgen

Hof Ter Weze 24

8800 Roeselare

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Op afspraak van tot

Je badkamer is veruit één van de belangrijkste ruimtes van je huis. Je spendeert er veel tijd en komt er ook tot rust. Elk gezin heeft andere noden en gewoontes, en de badkamer dient daar perfect op afgestemd te zijn. Wij tekenen graag jouw droombadkamer uit op maat van je budget. Met een pak ervaring op het vlak van sanitair en een team van interieurarchitecten/specialisten in huis, zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van je badkamerrenovatie. Wij bieden oplossingen voor zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ons team van interieurarchitecten/specialisten hebben dankzij jarenlange ervaring een ruime technische bagage om een perfect afgewerkte badkamer van ontwerp tot realisatie voor je uit te werken.
Elke badkamerrenovatie start met een goed gesprek, want goed luisteren is het belangrijkste talent van een goede interieurontwerper. Onze creaties zijn het resultaat van creativiteit, aandacht voor functionaliteit en diepgaande zorg voor de juiste materiaalkeuze.Wij coördineren alle onderaannemers en eigen diensten volgens een vooropgestelde planning. Bij uw badkamer renovatie is er één aanspreekpunt voor een vlotte en efficiënte communicatie. Zo kun je op de beide oren slapen.

Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn de drie pijlers van huiscomfort.  En bij alle pijlers komt heel wat technische know how van pas. Hierbij is ook belangrijk om te weten dat deze technieken/pijlers niet stilstaan.  Het bij blijven in de steeds veranderende technieken vormt een uitdaging die wij met veel plezier aangaan. Bij een aangename woon-of werkomgeving hoort een goed werkende verwarming en ventilatie. Wij adviseren je op het vlak van energiezuinige en duurzame oplossingen, zoals energiezuinige warmtepompen. Onze interne energieadviseur kan je energieverbruik onder de loep nemen en de meest geschikte oplossing voorstellen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kun je hiermee heel wat geld uitsparen.
OP ZOEK NAAR EEN ENERGIEZUINIGE OPLOSSING VOOR HVAC? ZOWEL NIEUWBOUW ALS RENOVATIE PROJECTEN. DAN BENT U BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES.

Contact informatie