Locaties Verolift

Verolift

  • Interieur
  • Duurzaam renoveren

Verwacht meer lift.

Xavier de Cocklaan 44

9831 Sint-Martens-Latem

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Vrij te bezoeken of op afspraak van 10:00 tot 18:00

Wie zijn we?

Familiebedrijf Verolift is al 25 jaar dé referentie op het vlak van kwaliteitsvolle huisliften. Onze missie bestaat erin om elke persoon de perfecte lift aan te bieden om zo te voorzien in levenslang wooncomfort.
Van standaardmodel tot exclusief ontwerp op maat: technische perfectie is onze signatuur. Onze liften worden geplaatst voor het leven en zijn ongeëvenaard op vlak van
ergonomie, geruisloosheid, duurzaamheid en veiligheid.

Onze klanten kunnen bij Verolift van begin tot eind terecht. We voorzien hen van deskundig advies op maat, komen de lift installeren en ook voor het verdere onderhoud kunnen ze blijven rekenen op het vakmanschap van onze technische dienst.
We staan voor kwaliteit en daarom gebeurt alles onder één dak: eigen adviseurs, eigen monteurs en eigen technici voor onderhoud en herstellingen.

Wat kan je verwachten op Renovatiezondag?

Onze liften bekijken, inspiratie opdoen of advies nodig? Kom op 24 september zeker even langs in onze toonzaal in Sint-Martens-Latem.
Ons team van adviseurs geeft u graag de nodige uitleg, u kan er onze liften ervaren en zelfs uittesten. Breng gerust uw (ver)bouwplannen mee!

Liever op een ander moment of op afspraak? Geef ons een seintje op 09 240 15 60 of via hello@verolift.be

Graag tot dan,

Françis Verrone