Locaties Wim Beyaert NV

Wim Beyaert NV

  • Totaalrenovatie

Wim Beyaert NV

Doorniksewijk 78

8500 Kortrijk

Bereken route

Openingsuren op Renovatiezondag

Op afspraak van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00

Wie zijn we?

Bij Bouwteam Wim Beyaert zijn we gepassioneerd door het realiseren van jouw droomhuis. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector streven we continu naar het echte thuisgevoel op maat. Of je nu een nieuwbouwproject wil starten, je bestaande woning of appartement wilt renoveren, energiezuinig maken of wilt uitbreiden, ons ervaren team van professionals begeleidt je door elke fase van het proces, vanaf het allereerste concept tot de uiteindelijke oplevering. We streven naar uitmuntendheid in elk detail en zorgen ervoor dat jouw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Onze unieke totaalaanpak zet in op volledige ontzorging. Ons team regelt alles vanaf de opmaak van de eerste plannen, over advies bij de materiaalkeuze, tot en met de verhuis.
Bouwteam Wim Beyaert werkt hiervoor samen met vaste partners en onderaannemers. Dit uit zich in een wederzijds vertrouwen met kwaliteitsvolle samenwerkingen tot gevolg. Zo vormen wij samen een team dat uw vertrouwen verdient.

Heldere communicatie is dé sleutel tot succesvol bouwen. Daarom krijg je in elke fase van het bouwproject één vast aanspreekpunt. Hierbij kan je terecht met al jouw vragen en opmerkingen. Zo streven we naar een maximale ontzorging met de nodige garanties en nazorg!

Heb je plannen voor een bouw- of renovatieproject?
Surf naar onze website www.wimbeyaert.be, neem een kijkje in onze projectgalerij en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij Wim Beyaert staan we klaar om naar je te luisteren en jouw thuisgevoel op maat te realiseren!

Wat kan je verwachten op Renovatiezondag?

Bezoek deze volledig gerenoveerde stadswoning waar WIM BEYAERT instond voor de volledige aanpak, van plan tot verhuis. Laat je verrassen door de optimale ruimtebenutting en lichtinval en ontdek meer over onze unieke aanpak op vlak van nieuwbouw en renovaties. Tuinarchitecte Isabelle Ockier stond in voor het ontwerp van de tuin.

Reserveer hier uw bezoek.

https://forms.gle/Uoxue3Cth2B613R47